KONYA / KARATAY - Köseali İlkokulu

Köseali İlkokulu

Adres
KÖSEALİ KÖYÜ KARATAY/KONYA 4 sınıf birleştirilmiş olarak tek öğretmenle eğitim görmektedir,Şehir merkezine 89 km mesafededir, ulaşım özel araçla yapılabilmektedir 1 saat 10 dakika, iki odalı lojmanı olup tadilat istemektedir
Vizyon
Gelişen teknolojiyi yakalamak ve uygulamak için var olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden övgü ile söz edilen ulusuna bağlı toplumun değerlerine saygılı, çağı yakalamış ve onu geçmeye çalışan teknolojik aydınlanmanın öncüsü adaletin, barışın hoşgörünün karşılıklı saygı ve sevginin hakim olduğu sorumlulukların ve özgürlüklerinin dengesini kurulduğu bir ortamda ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü yetiştirir. Tüm bunların geliştirmek için esnek katılımcı ve demokratik bir okul kültürü ve örgütlenmesine inanır.
Misyon
Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve orta hazırlamak.
SOBA
Uydu İnternet (VSAT)